NSC wint opnieuw

De eerste goal liet een tijd op zich wachten, maar uiteindelijk won NSC redelijk gemakkelijk.

De Merino’s begonnen voortvarend en zochten vanaf de aftrap de aanval. Na een klein kwartier was de wedstrijd in evenwicht en kwamen er kansen voor beide goals. Merino’s was er tot twee keer toe dichtbij en had de score kunnen openen.

NSC kwam er in het laatste van de eerste drie kwartieren beter uit en kreeg via Mark Fennebeumer een schietkans, die de keeper tot corner verwerkte. Een vrije kans voor Yannick Cornelisz ging er ook niet in. Aan de andere kant was De Merino’s ook nog een keer gevaarlijk toen Rik Doppenberg een bal verkeerd inschatte waardoor de tegenstander een schietkans kreeg.

Vlak voor het verstrijken van de eerste helft viel dan toch de 1-0. Hoessein Jabir gaf de bal prima mee aan Yordi Grovenstein, die na wat kapbewegingen de bal bij de 2e paal legde. Daar stond Mark Fennebeumer die hem voor het intikken had.

De tweede helft ging NSC op zoek naar de 2-0. Het duurde even voor hij viel, maar uit een vrije trap van Yannick Cornelisz kopte Yordi Grovenstein bij de eerste paal binnen. Een prachtige goal.

NSC kwam meer los en de 3-0 liet niet lang op zich wachten. Yannick Cornelisz speelde Mark Fennebeumer de bal in de voeten die hij meteen passte naar Yordi Grovenstein die rustig bleef en de keeper omspeelde.

Met 3-0 was de wedstrijd wel gespeeld. Voor Kamphuis een goed moment om wat wissels in te brengen en wat jongens speeltijd te geven die dat verdienden. Met nog een kwartier te gaan had de score veel hoger uit kunnen vallen, maar was het alleen Yannick Cornelisz die nog scoorde uit een mooie voorzet van Dave Knikker. In de laatste minuut mocht De Merino’s de eretreffer maken en de eindstand op 4-1 zetten.