Veensche Boys beleeft totale offday

Foto:

NIEUWEGEIN – Veensche Boys weet weer wat verliezen is.

In en tegen JSV Nieuwegein werd met 2-1 verloren, maar de manier waarop dit gebeurde was misschien nog wel pijnlijker. Veensche Boys was totaal niet in staat om een vuist te maken. De enige goal namens de Veenders werd gemaakt door Nico van den Brom.

Die goal was ook gelijk het enige hoogtepunt uit de eerste helft tegen de mannen uit Nieuwegein. De goal in minuut 37 was ook gelijk de allereerste kans die Veensche Boys voor rust kreeg. Voordien lukte het niet om zelfs maar in de buurt te komen van de goal van JSV. Veensche Boys speelde slordig, was geen eenheid en leek te kampen met een totale offday. Dat bood voldoende gelegenheid voor de ploeg uit Nieuwegein om doelman Wessel Kroon van de Blauwe Helden behoorlijk op de proef te stellen. Dat uiteindelijk de goal aan de andere kant viel, na een mooie assist van Tom van Donselaar op Nico van den Brom, was op dat moment dan ook geheel onverdiend. De spelers van JSV waren zichtbaar aangedaan en een herhaling van soortgelijke situaties eerder in het seizoen leek het voorland.

Na rust werden in korte tijd Bas van de Grootevheen en Tom van Donselaar met kleine pijntjes gewisseld. Ook Kilian van Kasteel stond uiteindelijk zijn plekje af. Veensche Boys ging op dat moment iets beter spelen, maar het was JSV dat nu wel haar kansen benutte. In korte tijd (minuut 11 en 13) vielen twee goals. De eerste was van Anouar El Hasani, maar leek nog aangeraakt door doelman Wessel Kroon. De tweede van Barry Zwezerijnen kwam van ongeveer dertig meter en gedragen op de wind vloog de bal met een curve in het doelnet. Veensche Boys probeerde het daarna nog wel om de gelijkmaker te forceren, waaronder twee mooie kopballen van Edwin van der Molen en schoten van Nico van den Brom, maar gescoord werd er niet meer. Een geluk bij een ongeluk is dat koploper Delta Sports ook heeft

bijdrage van Kees van den Heuvel

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0