Halve van Nijkerk viert Lustrum-editie in 2019

Foto:

Op zaterdag 13 april 2019 vindt de 5e editie van de Halve van Nijkerk plaats.

Dat is een weekje eerder dan gebruikelijk, vanwege Pasen.

Lustrumshirt

Om het lustrum te vieren is er een uniek limited edition shirt ontworpen met de ‘skyline’ van Nijkerk. Alle parcoursen worden aangepast om het voor de lopers nog beter te maken en de vijf kilometer zal deze editie als laatste starten, de 5K NightRun.

In 2018 heeft een record aantal lopers deelgenomen en de organisatie verwacht de komende editie de grens van 1.500 deelnemers ‘aan te tikken’. De Halve van Nijkerk is breed toegankelijk met diverse afstanden voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Het Plein zal worden omgebouwd tot een feestelijke ‘arena’ waar de deelnemers worden onthaald na hun prestatie en hun welverdiende medaille omgehangen krijgen! Inschrijven kan via de website van de Halve van Nijkerk.

Programma

17:15 uur: MTH KidsRun 1,2km
17:30 uur: MTH KidsRun 2km
17:45 uur: Bouw Logistics halve marathon en Rabobank 10km (tevens Vreugdenhil BusinessRun)
21:00 uur: Univé 5K NightRun (tevens Vreugdenhil BusinessRun)

Randmerencircuit

Hardlopers op de west- Veluwe kunnen komend voorjaar hun hart ophalen. De vijf grote hardloopevenementen van Harderwijk, Putten, Nijkerk, Bunschoten en Ermelo vormen samen het Rabobank Randmerencircuit. De halve marathon van Harderwijk zal op 9 maart 2019 het bal openen, gevolgd door de halve van Nijkerk (13 april), de Putten Power Run (11 mei), de Eemmeerloop Bunschoten (25 mei) en de halve marathon van Ermelo (1 juni).

Lopers die deelnemen aan tenminste drie van de vijf evenementen plaatsen zich voor het klassement en verdienen daar sowieso een mooi running-shirt mee. Meer informatie over het Randmerencircuit is terug te vinden op www.randmerencircuit.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen