BONI blijft hoofdsponsor van Sparta Nijkerk

Foto:

Dat de naam van BONI Supermarkten op het shirt van V.V. Sparta Nijkerk prijkt is al bijna een vanzelfsprekendheid.

Toch is de Nijkerkse voetbalclub bijzonder ingenomen met het feit, dat BONI ook het komend seizoen hoofdsponsor blijft. Dat is de supermarktketen dan (na een co-hoofdsponsorschap van een jaar) al voor het zevende seizoen op rij.

“Dat we enorm trots zijn op BONI behoeft geen nader betoog. Ondanks de enorme groei die onze club doormaakt staan sponsors van dit gehalte echt niet in rijen van 3 opgesteld. Dat zij dus ook het komend seizoen op deze manier graag aan onze club verbonden willen zijn is echt een mooi bewijs van een uitstekende samenwerking tussen BONI en Sparta Nijkerk”, aldus BC-voorzitter Nico Fiegen.

Bouke van der Wal, algemeen directeur van BONI, voegde daar aan toe: “BONI draagt het Nijkerkse verenigingsleven al jaren een warm hart toe en als hoofdsponsor Sparta Nijkerk in het bijzonder. Met de promotie naar de 3e divisie verdiende de club het zeker dat we ook in het seizoen 2019-2020 als hoofdsponsor zullen optreden. Ik wens de club op dat niveau in ieder geval alvast heel veel succes”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden