De gekte rondom de Menindoor Nijkerk is begonnen

Foto:

Ondanks dat we nog volop in de zomer leven, is het voor menners belangrijk zich te gaan verdiepen in de indoorwedstrijden.

Dat geldt dus ook voor menners, die mee willen doen aan de prestigieuze Menindoor Nijkerk.

Zaterdagmorgen om 10 uur werd de digitale link actief waarop mensen zich konden inschrijven voor Menindoor Nijkerk. Die vindt plaats op 31 oktober, 1 en 2 november. De menindoor wordt georganiseerd door Menclub De Lange Boom bij Manege Luxool.

Hectische toestanden

Het secretariaat moet tijdens de inschrijvingen gelijk aan de bak

Welgeteld zes minuten na het openen van de lijnen zaten de rubrieken enkelspan pony en tweespan pony’s al vol. Binnen twintig minuten waren er 187 inschrijvingen. Dit zorgde voor hectische toestanden op het secretariaat. Dat kwam, omdat het Google automatische antwoordsysteem overbelast raakte. De opvolging moest daarom handmatig gebeuren.
Omdat deelnemers geen bevestiging van hun inschrijving kregen, raakten sommigen in paniek. Ze hebben zich soms wel vijf keer ingeschreven.

Om 16.00 uur waren alle rubrieken vol. Er zijn voor de snelle beslissers alleen nog startplekken beschikbaar voor de rubriek enkelspan paard!. Deelnemers kunnen zich blijven inschrijven. Wanneer er nog reserveplekken beschikbaar zijn, sluit u aan in de rij.

Bijdrage van Petra de Graaf

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0