Peter Fränzel Nijkerks kampioen golf 2019

Foto:

HARDERWIJK – Ook dit jaar werd er weer door golfers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken gestreden om het Nijkerks golfkampioenschap.

Er deden 54 golfers mee Er werd dit jaar weer gespeeld op de 18 holes baan van Golf4all. Gezelligheid, elkaar ontmoeten, birdies, bogeys en meer enkele kernelementen.

De beste golfer dit jaar was Peter Fränzel hij speelde het rondje van 18 holes in 78 slagen. Michiel de Wit werd tweede en Teus van de Burg derde. De stevige wind maakte het golfen in de polder dit jaar erg lastig.

De categorie stableford, met handicap verrekening, is gewonnen door Edgard Boogaard met 45 punten. Op de tweede plaats in deze categorie eindigde Peter Fränzel en derde werd Michael Ringeling. Marianne de Wal was de beste vrouw. De speciale hole-in-one prijs, een fiets beschikbaar gesteld door Profile Ridder is niet gewonnen.

Het Nijkerks golfkampioenschap staat open voor golfers en golfsters van 18 jaar en ouder, in bezit van het golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie, die wonen in Nijkerk, Nijkerkerveen of Hoevelaken. De volgende editie is vrijdag 4 september 2020.

bijdrage van Jurjen Engelsman

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0