Daltonschool Corlaer en school Holk winnaars schoolhandbaltoernooi (video)

Woensdagmiddag traden 32 teams binnen de handballijnen omĀ  het HV Voice / Doornhof Schoolhandbaltoernooi te gaan spelen.

De 42e editie van het toernooi werd sportief gezien een succes, vooral voor school Holk. Dat won bij de meisjes groep groep acht en jongens groep 7. Daltonschool Corlaer won bij jongens groep 8. Zij versloegen de Rehobothschool. Die won weer bij de meisjes groep 7.

De talent Award ging naar Nina Burgwal en de Fair Play Club was voor Kindcentrum PWA.

De winnaars van groep 8 jongens en meisjes gaan naar de regionale kampioenschappen. Daar wordt in mei 2020 in Arnhem om gestreden.

. De Nijkerkse basisscholen hebben hun teams al aangemeld. Voice verwelkomt die middag 32 teams op de handbalvelden aan de Watergoorweg.

Leerlingen van de groepen 7 en 8 van de scholen Het Baken, De Open Kring, Daltonschool Corlaer, De Rehobothschool, de Kindcentrum Prins Willem Alexander, Kindcentrum Holk en Kindcentrum Oranje Nassau streden om de beker.