Telstar speelt goede wedstrijd tegen koploper

Midden in Amsterdam mocht het achttal van Daan van de Klis aantreden tegen de koploper van de competitie. Na een goede eerste helft kon men de tweede helft Swift niet van het scoren houden en verloor Telstar met 17-13.

De eerste helft starte Telstar verdedigend scherp. Er werd veel druk gegeven en de schutters van Swift kwamen niet in hun spel. Aan de andere kant speelde Telstar een aantal goede aanvallen waaruit dode spelsituatie voortkwamen. Omdat er verder weinig veldgoals vielen was de stand bij rust 5-6.

De tweede helft starte Swift scherp en stond het binnen 10 minuten 8-7. De Amsterdammers wist dit door te trekken naar een 14-9. Telstar recht nog eenmaal de rug en wist terug te komen tot 14-12. Dichterbij kwamen de Hoevelakers niet en uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een stand van 17-13.

Een wedstrijd met perspectief voor Telstar. Met een stuk extra verdedigende focus en intensiteit kan men het tegenstanders flink moeilijk maken. Aankomende zaterdag mag de equipe van Daan van der Klis het weer thuis laten zien tegen Synergo om 15.30u. Het tweede speelt daarvoor om 14.00u en kan uw aanmoediging ook gebruiken! Tot dan.