Deroue en MotoPort Kawasaki op jacht naar meer succes in 2020

Foto:

De goede en succesvolle samenwerking tussen MTM met Motoport Kawasaki en Scott Deroue krijgt een vervolg in 2020.

Het ultieme doel de World Supersport 300 titel mee naar huis te nemen.. Deroue eindigde in de afgelopen twee jaar als derde in het kampioenschap met het MTM team. Hij staat momenteel op een gedeelde tweede plaats met nog één race te gaan.

Het World Supersport 300 kampioenschap begon in 2017. Scott Deroue won de eerste twee races van deze nieuwe klasse.. De combinatie Deroue en MTM met MotoPort Kawasaki bleek een sterke te zijn. De 23-jarige coureur stond in de afgelopen drie jaar van de vierentwintig races maar liefst twaalf keer op het podium. Een knappe prestatie, gezien het grote en sterke deelnemersveld.

Momenteel staat Deroue op een gedeelde tweede plaats in het kampioenschap. De inzet is om tijdens de laatste race in Qatar vice-wereldkampioen te worden, aangezien de titel al buiten bereik is. Deroue en het Belgische MTM team in combinatie met MotoPort Kawasaki werken nog steeds erg prettig met elkaar samen. Daarom besloten de partijen met elkaar verder te gaan en zullen zij er samen alles aan doen om de wereldtitel in 2020 te veroveren.

Scott Deroue: ‘Allereerst ben ik heel erg blij dat ik bekend mag maken dat ik voor het vierde seizoen zal uitkomen voor MTM! Het is een heel professioneel team met goede mensen. Met de steun van MotoPort Kawasaki hebben we gewoon een uitstekend pakket. Er is maar één doel volgend jaar en dat is de wereldtitel pakken. Ik wil alle mensen die mij steunen bedanken voor deze geweldige kans!’

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden