Flevoheren komen tekort

Foto:

NIJMEGEN –┬áNa een peptalk van coach Richard Deuzeman begonnen de Nijkerkers met goede moed aan de wedstrijd tegen het zeer ervaren team van Aqua Novio.

Het was al bekend, dat het een fysieke wedstrijd zou worden. Dus moest er veel gezwommen worden. Aqua Novio stond binnen de minuut al met 1-0 voor. De mannen van Flevo stonden daardoor dus meteen op scherp.

Met een 3-0 achterstand begon de tweede periode. In deze periode werden door beide ploegen veel kansen gemist. Aqua Novio ded dat iets minder en kwam zo op een 5-0 voorsprong.

In periode 3 moest het er dan echt van komen. Er moest gescoord worden. Voor de derde keer op rij deed alleen Aqua Novio dat.

En zo ging de 4e periode van start met een 9-0 voorsprong voor de thuisploeg. Uiteindelijk lukte het Flevo in de laatste periode wel te scoren . Matthijs Jut maakte de 10-1. Daarna werden er nog goals gemaakt door Sietse Visscher en aanvoerder Jelle Wiersma onder andere uit een strafworp. Flevo keerde terug naar Nijkerk met een 14-4 nederlaag.

bijdrage van Jidde Koelewijn

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden