10 jaar Sportminded Hoevelaken ontvangen op Papendal

Foto:

ARNHEM – Onder de naam Sportminded Hoevelaken organiseren SC Hoevelaken en Mixed Hockey Club Hoevelaken al 10 jaar samen bedankt-avonden met steeds weer inspirerende sprekers voor de grootste en trouwste sponsorende van beide verenigingen. H

Hoofdsponsor Rabobank Amersfoort-Eemland maakt dit mede mogelijk vanuit een financieel oogpunt.

Om deze 10 jaar te vieren zijn de sponsoren dit keer uitgenodigd om 14 november j.l. een kijkje in de keuken te nemen op Topsportcentrum Papendal. Ruim 50 personen hebben ook echt letterlijk een kijkje in de keuken bij chef-kok Erik te Veldhuis. Hij is verantwoordelijk voor de maaltijden op Papendal, maar ook ver daarbuiten. Geen ingewikkelde toestanden, gewoon gezonde voeding met eenvoudige middelen. Daardoor zijn voedingssupplementen zo goed als overbodig. De ongeveer vijftig aanwezigen konden tijdens een driegangen topsportmenu zelf ervaren, dat die maaltijden heel lekker kunnen zijn.

Naast een rondleiding stond ook een presentatie van bokser Enrico La Cruz op het programma. Hij vertelde onder andere over het leven in 2 werelden. Wil je fulltime bokser worden, wat veel geld kost zonder  financiele ondersteuning, of ga je niet alle tijd in je sport steken en zorg je voor maatschappelijke – en financiële zekerheid? Een lastig dilemma, waar veel sporters mee worstelen.

bijdrage van Saskia Faber

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden