47ste Nieuwjaarstoernooi een groot succes

Foto:

Zaterdag 11 januari is de tweede toernooidag in sporthal Strijland het 47ste Nieuwjaars Volleybaltoernooi gespeeld.

4 januari was er volleybal op redelijk hoog niveau voor voornamelijk Nevobo spelers;
11 januari was een toernooidag voor de recreanten, die een paar keer per jaar volleyballen en nu met familie, vrienden of collega ‘s actief waren, maar toch ook vaak met een opmerkelijk hoog niveau.

In de B. groep was het team van Veldwijk als outsider favoriet met Voko/v.d.Pol en Heijmans. Twee nieuwe teams in deze groep waren Corlaer College, kampioen van de competitie het afgelopen jaar en Toppa een nieuw team uit Terschuur.
Als outsider werd Voko/v.d.Pol in de finale tweede tegen Veldwijk sportprijzen dat de titel weer opeiste. Heijmans werd derde door rechtstreeks het Corlaer college te verslaan.

In de C. groep was het team van de LO. Docenten van Corlaer college oppermachtig; er werd één set afgestaan aan de “jonkies” van Boem Boem Bami, de vice-kampioen uit
de D. groep van vorig jaar. In de andere poule was Leut, de kampioen van 2019, oppermachtig en won alle sets. Helaas was Leut niet opgewassen in de finale tegen de “gymdocenten” van Corlaer en werd het in twee sets aan de zegekar gebonden.Een nieuw team: Puntje voor de Sfeer won de strijd om de derde en vierde plaats van Bouw pluimveetransport, dat hierdoor net buiten de prijzen viel na een goed gespeeld toernooi.

In D. poule was er een verrassende finale onder het toeziend oog van de wethouder van o.a. sportzaken Nadya Aboyaakoub tussen twee nieuwe teams, nl. Djops en bij Almere linksaf, een nieuw team uit Hoevelaken. Djops sleepte de eerste plaats uit het vuur.Veense boys, de kampioen van vorig jaar, werd derde door van de Rehobothschool te winnen.

Bij de dames kwamen vijf teams in actie. VOKO/Fire Prevent behoorde tot de kanshebbers, net als Centraal Bouw en Loonbedrijf Verhoef. VOKO maakte deze status waar door Centraal bouw naar de troosrtfinale te verwijzen tegen Wekerom/SDS’55. Loonbedrijd Verhoef prolongeerde de titel door VOKO te verslaan.

28 ploegen hebben enthousiast onder luide aanmoedigingen van vrienden en gezinsleden zich sportief vermaakt in Sporthal Strijland. Er warten wel wat blessures, maar gelukkig was het Rode Kruis aanwezig om deze kwetsuren te verzorgen.
Na ruim acht uur volleybal kwam er om half zes een einde aan een spannende, sportieve en gezellige volleybaldag in sporthal Strijland.

Op 19 februari en 4 maart start de nieuwe competitie. De inschrijving hiervoor sluit op 20 januari, maar loopt al voorspoedig. Het inschrijfformulier staat op www.revonij.nl

De prijswinnaars op een rijtje:
B. Groep
1. Veldwijk sportprijzen
2. Voko/v,d, Pol
3. Heijmans
4. Corlaer college

C. Groep
1. Corlaer college LO.
2. Leut koffiemakers
3. Puntje voor de sfeer
4. Bouw pluimvee transport

D. Groep
1. Djops
2. Bij Almere linksaf
3. Veense boys
4. Rehobothswchool

Groep Dames tweede klas
1. Loonbedrijf Verhoef
2. Voko/fire prevent
3. Veense boys 3.Centraal bouw
4. Rehobothschool 4.SDS ’55.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden