Zege ontglipt Sparta in laatste minuut

Sparta Nijkerk leek zaterdag op weg naar thuiszege op SteDoCo.

Dit liep echter anders.

De uitspelende formatie wist een achterstand van 3-1 in de laatste acht minuten om te buigen naar een puntendeling (3-3).

De lijstaanvoerder kwam goed uit de startblokken tegen SteDoCo en stond na tien minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Bryan Burgerhout (1-0). Elf minuten later was het weer raak in het voordeel van de Spartanen. Een fraaie aanval werd met succes afgerond door Bendadi (2-0).

In de 67ste minuut ging de bal op de stip in het voordeel van SteDoCO. Joran Schröder wist het buitenkansje te benutten waardoor de spanning weer helemaal terug was in de wedstrijd (2-1). Met nog dertien minuten op de klok leek Makizodila de wedstrijd vroegtijdig te beslissen toen hij vanuit een corner de bal in het net kopte (3-1).

Wat volgde waren echter nog twee doelpunten voor de formatie van Charlton Vicento en Benjamin van Wanrooij waardoor er na iets meer dan negentig minuten een eindstand op het bord stond van 3-3.

bron: Voetbal247