Martijn Kuis Hoofd Opleiding v.v. Sparta Nijkerk

DCIM100MEDIADJI_0004.JPG
Foto:

Met ingang van het seizoen 2020-20201 wordt Martijn Kuis het nieuwe Hoofd Opleiding van v.v. Sparta.

Hij volgt  Rob Schoon op

Hoofd Opleiding is een nieuwe functie Kuis wordt vanaf komend seizoen op technisch vlak verantwoordelijk voor de senioren B/C selectie en het beloftenteam van de club. Bovendien is Kuis straks verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de jeugdselectiespelers van JO17 t/m J O23 in de jeugdopleiding en eindverantwoordelijk voor de JO8 t/m JO16.

Met de aanstelling van Martijn Kuis hoopt Sarta in de toekomst het fundament onder de jeugdopleiding verder te verstevigen en de doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal te verwezenlijken dat laatste is het uiteindelijke doel en ambitie van Sparta.

Geen onbekende in Nijkerk en omstreken

Hij begon zijn trainerscarrière bij het tweede elftal van NSC. Vervolgens werd hij assistent- trainer bij het eerste elftal van deze club. Verder trainde hij de C-1 van Spakenburg, het tweede van CJVV en van DVS’33. Daarmee werd hij kampioen. Vervolgens werd hij hoofdtrainer van Hulshorst 1 (waar hij mee promoveerde) en als laatste was hij actief als hoofdtrainer van FC Horst.

Andere rol Rob Schoon

Volgens Dennis van der Stege vertrekt Rob Schoon niet, maar gaat hij in een andere rol verder bij de jeugd. Ter Stege: “De jeugdopleiding wordt nu verdeeld in een Ho, een coördinator middenbouw en een coördinator onderbouw. De HO. wordt voor het geheel verantwoordelijk. Voor Rob gaan we een passende rol zoeken.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden