Je kunt je weer inschrijven voor de Sportmarathon

Foto:

Bar Sporthal Watergoor organiseert komende zomer voor de 35e keer in de historie de 24-uur Sportmarathon.

Het omvangrijke sportevenement start op vrijdag 19 juni om 18.30 uur en stopt traditiegetrouw vierentwintig uur later op zaterdag 20 juni om 18.30 uur.

Naast gangbare sporten zoals zaalvoetbal, tennis, beachvolleybal, en handbal, staan er weer activiteiten op het programma die het evenement karakteriseren. Bijvoorbeeld tobbedansen, vrachtauto trekken, sjoelen en met als klapstuk op de vrijdagavond: de Wim van Slooten playbackshow in Bar Sporthal Watergoor.

De Sportmarathon is een geliefd evenement onder sportminnend Nijkerk en omgeving en geniet bekendheid door de gemoedelijke en gezellige sfeer. ,,En dat alles met de Olympische gedachte,” zegt mede organisator John van de Pol. ,,Meedoen is belangrijker dan winnen voor de ruim 500 deelnemers.”

De organisatie hoopt ook dit jaar op een volledig bezet deelnemersveld van 18 teams. Op dit moment hebben 15 teams die vorig jaar deelnamen ook voor deze jubileumeditie ingeschreven. De organisatie wil deze 35e editie extra groot uitpakken. Hoe zij dat precies gaan doen blijft nog een verrassing.

Inschrijven voor het evenement kan per e-mail naar [email protected]
De sluitingsdatum voor inschrijving is 31 maart 2020
Voor meer informatie kunt u terecht bij John van de Pol via 033-2458608

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden