Brons voor Dototurnsters

Foto:

NIJMEGEN – Afgelopen zaterdag vond  de derde en ook laatste voorrondewedstrijd plaats voor de turnsters, die meedoen in de vierde divisie.

Tijdens de eerste twee voorronde wedstrijden werden er helaas geen podiumplaatsen behaald, dit keer dus wel

Isiz van Bloemendaal deed mee bij de allerjongsten, de instappers D1 volgens de verplichte oefenstof, zij behaalde een negende plaats.

Lynn van Wolfswinkel en Anna de Goeij kwam uit bij de pupillen 1 D1 en turnden een goede wedstrijd. Lynn behaalde een zevende plaats op balk en Anna werd kampioen op dit toestel. Zij scoorde uiteindelijk een bronzen medaille.

Tesse Brons en Nina Hijwegen turnen dit seizoen voor het eerst mee in de keuze oefenstof jeugd 2. Tesse had een hele goede start op vloer en sprong. Ze viel wel twee keer van de balk en kelderde hierdoor in het klassement.

Nina Hijwegen turnde een topwedstrijd en werd kampioen op balk. ook zij ging met brons naar huis.

Helena Serrata de la Rosa turnden mee met de junioren en turnde een uitmuntende half in half uit op sprong. Dat resulteerde in een eerste plek op dit toestel. Helena ging daarna de mist in bij de balk en werd hierdoor dertiende. Vandaag zal bekend worden wie van de turnsters zich hebben geplaatst voor de Regiofinale op 4 april aanstaande.

bijdrage van Annelies Blankestijn

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden