Spartatrainer over stilzetten competitie (audio)

Foto:

Mark Kloostra sprak Erik Speelziek over het stilzetten van de competitie.

Voorzitter Johan Evers op de site van Sparta Nijkerk

“Beste leden, sponsoren, supporters en andere betrokken bij Sparta Nijkerk!

Eerder deze avond heeft de KNVB besloten dat alle lopende amateurcompetities voor het seizoen 2019 – 2020 niet meer worden hervat en dat er geen eindstand wordt opgemaakt. Er zijn dus geen kampioenen. Er vinden ook geen promoties en degradaties plaats. Gezien de ernst van de Corona crisis is het stopzetten van de lopende amateurcompetities terecht. Uiteraard hadden we ten aanzien van kampioenschappen en promoties graag een andere oplossing gezien, maar het besluit van de KNVB valt op dit punt te begrijpen.

Normaal gesproken zijn er aan het einde van het seizoen diverse gelegenheden voor bedankjes en afscheid, zoals de Vrijwilligersavond en het afscheid van de vertrekkende spelers en stafleden van Sparta 1. Omdat onzeker is of we in juni op De Ebbenhorst nog aandacht hieraan kunnen geven, doen wij dit nu al vast op onze website.

Wij bedanken alle leden, functionarissen en vrijwilligers die vanuit de business club, de supportersvereniging en de voetbalvereniging betrokken zijn bij onze teams en organisatie! Onze waardering is groot voor jullie inzet en resultaten dit seizoen! Ook bijzondere dank aan onze sponsoren en supporters die ons dit jaar weer op vele fronten hebben gesteund!

Voor degenen die ons eind dit seizoen gaan verlaten: fijn dat je bij ons was en het ga je goed! We zien je graag nog eens terug op De Ebbenhorst!

Voor de maand juni houden we misschien nog de mogelijkheid open dat er toernooien, selectietrainingen en andere activiteiten op De Ebbenhorst worden georganiseerd. Zodra meer duidelijk wordt hierover, volgt daarover bericht via de website.

Namens het bestuur van Sparta Nijkerk

Johan Evers, voorzitter”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden