Satter Hoveniersbedrijf nieuwe shirtsponsor van KV Telstar/Schoonderbeek A1

Foto:

Satter Hoveniersbedrijf uit Nijkerkerveen heeft zich afgelopen zaterdag officieel gepresenteerd als de nieuwe shirtsponsor van het juniorenteam A1 van Korfbalvereniging Telstar.

Op de achterzijde van het inschiet/reserveshirt prijkt het onlangs vernieuwde logo van Satter Hoveniersbedrijf. Ook de traineres/coaches Freerk Dommershuijzen en Esmee van Voorn zijn beiden voorzien van sponsorjas. Zaterdag 12 december j.l. werden de foto’s gemaakt in het bijzijn van de sponsor.

De sponsor

De keuze voor shirtsponsoring bij dit team komt niet zomaar uit de lucht vallen. Jeroen Satter’s collega Jarno speelt al vele jaren met veel plezier bij Telstar. Hij is benaderd door zijn eigen coach Freerk om eens te polsen bij Satter Hoveniersbedrijf om de bestaande relatie die het bedrijf met Telstar heeft uit te breiden naar shirtsponsering. ,,Dit vinden wij erg goed bij ons bedrijf passen en zijn daarom overgegaan tot sponsering.’’

Het team

Telstar A1 is een getalenteerd team dat ongeslagen bovenaan domineert in de veldcompetitie. Velen van dit team korfballen sinds jong af aan samen en kennen elkaar daarom heel goed. Het is een hechte groep dat heel hard kan werken, maar ook heel gezellig kan zijn. De trainingen gaan er daarom niet altijd even serieus aan toe. Maar als er gepresteerd moet worden, dan is de prestatiedrang enorm en is dit team niet snel tevreden.
Naast de vaste aanstelling trainen Paulien, Thomas en Lukas ook zeer regelmatig mee. Zij worden dan ook gezien als ‘part of the team’. Het team kan niet wachten om de competitie weer voort te zetten zodra dat weer mogelijk is.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden