Veensche Boys beleeft gouden kwartier

Foto:

OOSTERBEEK – Veensche Boys beleeft gouden kwartier

Veensche Boys heeft ook haar tweede wedstrijd in de competitie (dit keer tegen OVC) gewonnen. Het werd zaterdag 2 oktober 1-5 in het voordeel van de Blauwe Helden. Die vijf goals werden in niet meer dan een kwartier gemaakt in de eerste helft. De goals waren van Yannick Bouw (2x), Julian Buitenhuis en Tom van Donselaar.

Het blijft een ploeg van momenten.

De eerste minuten leek het nog nergens naar. OVC speelde het dominantere voetbal en Veensche Boys kenmerkte haar spel door veel balverlies tegen een decor van een hard zwoegende verdediging. De Blauwe Helden kregen nauwelijks kansen, totdat Yannick Bouw de bal erin knikte na een kwartier tijd en alle remmen los gingen bij Veensche Boys. De achterhoede van OVC wist opeens niet meer waar ze het zoeken moest en had geen verweer tegen de orkaan die vervolgens opstak van Veensche zijde. Van alle kanten werd OCV plotseling voorbij gestoken en had daar geen antwoord op. Tussen de vijftiende en drieendertigste minuut vielen maar liefst vijf goals. De ene nog mooier dan de andere. Ook na dit stormachtige kwartier liet Veensche Boys zich niet onbetuigd, maar werden de vele kansen niet meer verzilverd.

Na rust viel er nog weinig te beleven op het veld. Erik Assink kon freewheelend wisselen en gaf drie nieuwe spelers (Marnix Rozeboom, Mohammed Nouri en een uitstekende Niek van Diermen) de kans om de marge uit te bouwen, maar tot grote kansen leidde dit nauwelijks meer. Wel wist de tegenstander nog iets terug te doen door een vrije trap bij het doelgebied van Veensche Boys te verzilveren.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden