Goed seizoen voor Sacha van ’t Pad Bosch voorbij

Foto:

Het WK 2021 zit erop voor de Nijkerker Sacha van ‘t Pad Bosch.

Hiermee sluit de talentvolle karter dit jaar met vele successen.

In Oktober reed hij zijn laatste race in het Europese veld op het Internationale circuit in Genk in de categorie Mini’s. Door zijn prestaties door de jaren heen mocht de Nijkerker deelnemen aan het WK in Italië in een hogere klasse (tot15 jaar) onder dispensatie. “Het was even wennen”, zei de nuchtere Sacha, maar uiteindelijk komt het op het zelfde neer. Gas geven en gaan! En dat deed hij, alle wedstrijden om zich te kwalificeren voor de Pré finale te rijden. Hij eindigde binnen de top 10. Met vaak de snelste raceronde en of paarse sectortijd reed Sacha zich direct naar de finale. Wat voor een Rookie in z’n sterk veld een mega prestatie was. Met meer dan 90 deelnemers stond de Nijkerker op de grid en mocht starten vanaf P21.

Motor laat hem in de steek

Door een motorische mankement kon hij de aansluiting in de finale niet vinden. In de opwarmronde kwam Van ‘t Pad Bosch snelheid te kort. Toch liet hij het hoofd niet hangen en deed er alles aan om er een mooie race van te maken. Als 19e reed de jonge Nijkerker over de finishlijn in Adria. Teleurgesteld maar voldaan.
Met een druk trainingsschema in het vooruitzicht maakt hij zich klaar voor het nieuwe seizoen 2022. Wat dat precies gaat worden is nog niet bekend. Dit hangt ook af van sponsors die hem willen ondersteunen. Voor meer informatie neem dan contact (pb) op via Instagram.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden