Wim Oudejans loopt opnieuw Nederlands record

Foto:

NUNSPEET – Onder ideale omstandigheden liep Wim Oudejans afgelopen zaterdag 13 november op de schitterende Zandeplasloop andermaal een Nederlands record.


Hij deed dat deze keer op de 10 km op de weg in de leeftijdsklasse M75+. Zes weken geleden bracht hij het baanrecord op dezelfde afstand al op zijn naam. In Nunspeet liep Wim een tijd van 43’ 43”, precies 2 minuten onder het Nederlands record en 34 seconden onder zijn baanrecord.

Zelf, en met hem vele anderen, stond hij verbaasd van zijn tijd, vooral van de enorme hap die hij van het record afliep.

Overigens was Wim niet de enige die een Nederlands record liep. In de leeftijdsklasse snelde Cees Stolwijk naar een nieuw Nederlands record van 38’ 55” in de leeftijdsklasse M70+, een absolute wereldtijd, slechts 51 seconden boven het wereldrecord in de klasse M70+.
Zo stonden er op het podium van de heren boven de 70 jaar twee nieuwe Nederlandse recordhouders, Cees op de 1e en Wim op de 2e plaats, een unicum waar de loopgroep 2000 als organisatie van deze loop, best trots op is.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden