Veensche Boys periodekampioen

Met groots vertoon in de tweede helft heeft Veensche Boys dinsdagavond 23 november op basis van veerkracht de eerste periodetitel binnengehaald.

Dat resultaat werd behaald na een totaal onverwachte winst op de koploper Batavia. Het in de eerste helft sterkere Batavia scoorde na ongeveer een half uur. Mohammed al Haydar was succesvol met een boogbal na een hoekschop. Na de thee was er een geheel ander Veensche Boys te zien. Het rechtte de rug en scoorde 2-1, met goals namens de Blauwe Helden van Mohammed Nouri en Daniel Bezembinder in de laatste minuten.

Wat volgde was een explosie van vreugde en veel vuurwerk
.
bijdrage Kees van den Heuvel

U kunt de wedstrijd, uitgezonden dor de A1 Mediagroep hier terugkijken.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.