Sparta neemt 3 punten mee naar huis

Makkelijk ging het niet in Harkema.

Het duel tussen de nummers drie en vier van de derde divisie was een spannende strijd. Na 22 minuten maakte Sparta Nijkerk het eerste doelpunt. Iloba Achuna speelde de bal te kort terug en Ricardo Fransberg profiteerde: 0-1. Na de goal kwamen de Boys beter in de wedstrijd. In de 37ste minuut resulteerde dat in de gelijkmaker. Kian Visser tikte een voorzet van Jhurrey Margaritha in het doel: 1-1. Net voor de rust kwam Harkemase Boys op voorsprong. Arnoud Bentum omspeelde een tegenstanden en schoot raak: 2-1.

Sparta Nijkerk maakte in de tweede helft gelijk: Maurice de Ruiter schoot de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in het doel. Het leek toen naar een gelijkspel af te steven, maar net voor het einde van de wedstrijd pakte de ploeg uit Nijkerk drie punten. Weer was De Ruiter de doelpuntenmaker.