Tigo Renes wint zilver op EK Mixteams

OEFA (RUSLAND) Op de EK mixteams heeft Judo TeamNL zilver gewonnen.

In een spannende finale was Georgië na een beslissende wedstrijd met 4-3 te sterk voor de Nederlandse ploeg. Na zilver in 2018 en een vijfde plaats in 2019 was het alweer de tweede zilveren medaille voor Nederland in deze nog jonge Olympische discipline.
De Nederlandse ploeg, vertegenwoordigd door Pleuni Cornelisse (-57 kg), Hilde Jager (-70 kg), Marit Kamps (+70 kg), Karen Stevenson (+70 kg), Matthijs van Harten (-73 kg), Koen Heg (-73 kg), Tigo Renes (-90 kg) en Jur Spijkers (+90 kg) haalde de finale door achtereenvolgens te winnen van Roemenië (4-0), Duitsland (4-3) en Wit-Rusland (4-2).

Renes in de finale te zien vanaf 1.16.33

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.