Gebrek aan wissels en wedstrijdritme: verlies voor Voice

SOEST – De handballers van Voice traden afgelopen zaterdag na een week pauze, aan in Soest tegen Smeeing/ BDC.

Voice speelde door een aantal blessures met slechts één wissel tegen een team dat in de top drie van de ranglijst staat. Het gebrek aan wissels en wedstrijdritme brak de ploeg uiteindelijk op, wat resulteerde in een 24-20 nederlaag.

De thuisploeg startte sterk en pakte snel een 4-0 voorsprong. Voice had moeite om in het spel te komen. Na zo’n 10 minuten was de ban gebroken en kwam Voice volledig terug in de wedstrijd. Halverwege de eerste helft was de stand weer gelijk. Bij rust had Voice een minimale voorsprong (11-12).

De tweede helft ging lang gelijk op. BDC had moeite met het middenblok. Voice kon bij blijven, maar in het laatste kwart brak het beperkt aantal wisselspelers de ploeg op. BDC kon uitlopen en Voice was niet meer bij machte om de opgelopen achterstand in te halen. Met 24-20 was de winst voor Smeeing/ BDC.