Deroueteam rijdt dit weekeind weer

Foto:

ASSEN – Dit weekend trapt de Nederlandse competitie wegrace (IDC) het seizoen 2022 af.

De afgelopen twee jaar heeft er door de Covid-19 pandemie aanzienlijk minder (competitie) actie op de nationale en internationale circuits plaats gevonden, Vanaf zaterdag keert het race team van Deroue Motoren uit Nijkerkerveen weer terug in de hoogste Nederlandse competitie van de wegrace sport.

Mijnten

Coureur Michael Mijnten uit Garderen zal aanstaande zaterdag in actie komen op de alom bekende Blauw-Gele Yamaha R6 van Deroue Motoren. a.s. zaterdag 09 april trapt namelijk het IDC kampioenschap (internationaal Dutch Championship) het seizoen af op het TT circuit van Assen.
Mijnten houdt de verwachtingen in het midden, “we moeten realistisch zijn, de voorjaars training zat er dit jaar niet in, daarnaast is het voor mij inmiddels twee jaar geleden dat ik echt competitie gereden heb’’ De weersverwachtingen zijn wisselvallig en in combinatie met de lage tempratuur zijn dat niet de meest ideale omstandigheden voor motorsport. We gaan er alles aan doen om een goed resultaat thuis te brengen, “Ritme opbouwen en punten thuis brengen is het doel”

Mocht u interesse hebben om a.s. zaterdag op het TT circuit van Assen het team Van Deroue aan te moedigen? Neem dan even contact op met de motorzaak, u bent zaterdag vanaf 09.00 uur van harte welkom op het paddock.

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen