Feestelijke slotavond Revonij

Woensdag 20 april werd de laatste speelronde van de Revonijcompetitie gespeeld in sporthal Strijland..

Tussen 19.50 en 22.20 uur zijn er twaalf wedstrijden afgewerkt om te kijken wie er definitief de kampioenen van het seizoen 2021-2022 zijn geworden. Voor het eerst in twee jaar is de competitie helemaal uitgespeeld en zijn de winnaars bekend.

In de eerste klas heeft het team Merkloos de eerste prijs in hun debuutjaar te pakken. Net voor Westeneng Ovenbouw zijn zij kampioen geworden.

Bij de dames is er nog gespeeld om de derde plaats. De nummer 1 en 2, Corlaer ladies en Corlaer dames waren al bekend, waarbij Loonbedrijf Verhoef het team van Diermen dames passeerde.

In de tweede klas is het tot en met de laatste bal in de wedstrijd spannend gebleven. De voorsprong van Corlaer was aan het begin twee punten, maar dat was na één gewonnen set als weggewerkt. De laatste twee sets moesten de beslissing brengen. G&G nam een voorsprong door ook de tweede set te winnen. Uiteindelijk won Corlaer de derde set met 18-11 en stonden beide teams gelijk. Corlaer beschikte over een beter puntensaldo en is zodoende eerste geworden.

Na afloop zijn de prijzen uitgereikt in het restaurant van Bar Strijland en is er nog tot in de kleine uurtjes nagepraat.
In september begint de nieuwe competitie waarvoor de teams, ook nieuwe zich kunnen inschrijven. Heb je een team van vrienden, familie of collega’s? Schrijf je in om gezellig één keer in de twee weken op woensdagavond twee wedstrijden te spelen.
Meer informatie hierover staat op de website www.revonij.nl . Hier staan ook alle eindstanden.

bijdrage van Gepko Hahn

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen