Deze week skate 4daagse

Foto:

Vanaf maandag 9 mei tot en met donderdag 12 mei organiseert de Schaats- en Skeelervereniging Nijkerk opnieuw de Skate4-daagse!.

Vier avonden lang kan er door skeelerliefhebbers een ronde variërend van 7,5 tot 30 kilometer gereden worden.

Het startpunt van de Skate4-daagse is de thuisbasis van de SSVN. De skeelerbaan aan de Watergoorweg 44. Elke route start om 19:00 en aanmelden is mogelijk vanaf 18:30. Het is mogelijk om je van te voren in te schrijven via [email protected] onder vermelding van naam, adres, leeftijd en e-mailadres. Dit is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie.
Er is de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende afstanden, namelijk; 7,5 – 10 km, 15-20 km of 25-30 km. De routes zijn gevarieerd en zo veel mogelijk buiten de bebouwde kom, zodat u kunt genieten van het mooie buitengebied van Nijkerk. Het dragen van een helm en beschermers is verplicht. Deelname aan de Skate4-daagse is gratis! Alle skeelerende Nijkerkers zijn van harte welkom!

Na afloop staat er iedere avond voor iedereen een drankje klaar bij de skeelerbaan. De laatste avond, donderdagavond 12 mei, wordt er afgesloten met een feestelijk onthaal voor alle deelnemers door familie en vrienden.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen