AH Schoolvoetbaltoernooi 2022 in Hoevelaken kent nieuwe opzet

Foto:

Het toernooi is anders opgezet dan voorafgaande jaren. Er wordt teruggegrepen op een oud en beproefd concept.

Op woensdagmiddag 18 mei spelen ongeveer 250 jongens en meisjes van de Spreng, De Hoeve, ‘t Blokhuus, Schimmelpenninck van der Oyeschool en de Willem Farelschool hun poulewedstrijden. De jongens van groep 8 en groep 7 spelen ieder in een poule. Hetzelfde geldt voor de meisjes van groep 8 en groep 7.

De nummers één en twee van iedere poule spelen de finales vrijdagavond 20 mei. Voor de winnaars van groep 8 jongens en groep 8 meisjes staat een prachtige beker met de grote oren klaar. Deze bekers mogen de winnende teams een jaar lang op school houden en tentoonstellen. Alle deelnemers ontvangen daarnaast een goodie bag van Albert Heijn.

Aandacht voor beweging en gezonde voeding

Zoals iedere editie zorgt Albert Heijn  voor de inwendige mens. Bedrijfsleider Joey van Rijn van Albert Heijn Hoevelaken hierover: “Onze missie is: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. Het is een beweging die nooit klaar is, maar samen met alle collega’s, onze partners, boeren, telers en leveranciers zetten we elke dag grote en kleine stappen om onze missie waar te maken. Daarom draagt Albert Heijn Hoevelaken graag bij aan het schoolvoetbaltoernooi. Een toernooi waar plezier, beweging en gezond eten centraal staan.”

Organisatie & publiek

De organisatie van het schoolvoetbaltoernooi is in handen van Marinus van den Brink (AH Hoevelaken) en Maarten Stoffels (jeugdvoorzitter sc Hoevelaken). Maarten Stoffels hierover: “Samen met vertegenwoordigers van de scholen, een groep scheidsrechters, vrijwilligers van sc Hoevelaken en natuurlijk alle kinderen willen we van deze editie een sportieve en gezellige happening maken. Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s zijn zowel woensdag bij de poulewedstrijden als vrijdagavond tijdens de finales van harte welkom op ons prachtige sportcomplex Kleinhoven om de kinderen aan te moedigen”.

De wedstrijden beginnen woensdagmiddag 18 mei om 13.15 uur en op vrijdagavond 20 mei om 19.00 uur. Het volledige programma is te vinden op www.schoevelaken.nl.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen