Sparta komt met 3 punten naar huis (video)

archieffoto
archieffoto

Alles leek erop te wijzen dat de nummers 3 en 4 met een 0-0 stand konden gaan rusten.

Sparta Nijkerk was er echter in de 38e minuten als de kippen bij om toch nog de voorsprong te pakken
Er werd bij een uitval op links een vrije man gevonden. Max Leeflang bleef koel toen hij Anthony van Zaltbommel voor zijn neus zag verschijnen. De bal ging door de benen van de doelman en rolde over de lijn: 0-1.

Sparta kreeg na rust in de 69e minuut een zetje in de rug van Excelsior’31. De Rijssenaren verloren de bal, waardoor Bryan Burgerhout vrij voor het doel gezet kon worden. Hij pakte het cadeautje gretig uit en gaf Van Zaltbommel geen kans: 0-2.
In de 69e minuut maakte Sparta Nijkerk vanaf de strafschopstip de 0-3. Scheidsrechter Ter Brake besloot dat Pim ten Have zijn directe tegenstander onreglementair had tegengehouden. Mike Ahrens was de doelpuntenmaker.
Uit een voorzet van Stefano Fransberg kon Jesse Buitenhuis later de bal van dichtbij binnenkoppen: 0-4.

bron: Exceslior’31 en de samenvatting is Excelsior TV.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?