Twaalf teams in nieuwe gesponsorde shirts

Foto: KV Telstar/MvG

De afgelopen maand zijn er een drietal nieuwe shirtsponsors bij KV Telstar gepresenteerd en in het zonnetje gezet.

In willekeurige volgorde:

Gerco van Maanen sponsort Van Maanen Mode & Textiel op de shirts en tassen van de E1, E2 en E3. De spelers van de drie E-teams, ook wel de Bevers, Zwaluwen en Giraffen genoemd, zijn stuk voor stuk super enthousiast en gezellig bezig. Iedereen doet hard zijn best op de trainingen en in de wedstrijden. Ook is er onderling veel plezier en kunnen ze goed lachen.

Het bloemetje werd overhandigd door Wout Veldhuizen van de sponsorcommissie.

Rob Marchal, eigenaar van Volkswagen (& Westfalia) Campercentrum gevestigd Amersfoort en Barneveld, sponsort de F1 met nieuwe shirts en bijbehorende sporttas. De F1 (Wasberen) van Telstar is een gezellig en fanatiek team dat iedere woensdag hard traint, al vinden ze de spelletjes stiekem ook nog altijd erg leuk. Het is een leuk team om naar te kijken en ze doen het fijn in de competitie.

Het bloemetje werd overhandigd door Cobi Smink van de sponsorcommissie.

RJJ Keukens uit Hoevelaken heeft zich voor meerdere seizoenen verbonden aan acht teams (A1, B2, B3, C1, C2, C3, D2 en D3) met nieuwe shirts en tassen. Roeli Jansen-Jansen heeft heel lang gekorfbald in Marknesse waar zij vandaan komt. Zij hoorde altijd hoe gezellig de club is en dat het (zoals zij het ook kent uit haar eigen korfbalverleden) echt een familiesport is.

Het bloemetje werd overhandigd door Bert Veldhuizen van de sponsorcommissie.

De sponsors werden welkom geheten door leden van de sponsorcommissie. “Als club zijn we trots op deze sponsoring en de prachtige shirts en tassen. Alle teams staan er hierdoor weer keurig op. Sponsors bedankt!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen