Slechte start van Sparta in nacompetitie

HAAKSBERGEN – HSC’21 is in de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de nacompetitie te sterk gebleken voor Sparta Nijkerk.

In Haaksbergen werd de eindstand 1-0 voor de thuisspelende ploeg. De Spartanen hebben zaterdag 11 juni nog een kans om de halve finale te bereiken om zo kans te behouden op promotie naar de Tweede Divisie door de return in Nijkerk met een beter resultaat af te sluiten.
Het duurde tot de 65e minuut in de 2e helft tot Cenk Uguz de thuisploeg op een voorsprong zette. Sparta kreeg daarna nog wel kansen op een gelijkmaker, maar verder dan een schot op de lat kwamen de Nijkerkers niet. Ook de spelers van Haaksbergen wisten nog een keer de paal te raken, maar konden de score niet vergroten.

Zaterdag begint de return om 18.00 uur op de Ebbenhorst, niet op het hoofdveld, want dat word grondig opgeknapt.

bron: A1 Mediagroep

Na de wedstrijd zette Mark Kloostra zijn microfoon aan en sprak trainer Erik Speelziek en keeper Wouter Beukers

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?