Sc Hoevelaken JO19-1 promoveert naar vierde Divisie

Foto:

ZWOLLE – Het kampioenschap in de hoofdklasse zat al in de knip.

Maar er kon nog een prijs binnengesleept worden: promotie naar de vierde divisie. Daarvoor moest wel WVF verslagen worden Vanuit de club was er veel belangstelling, dus het leek het in Zwolle wel een thuiswedstrijd.

De wedstrijd was er eentje waar Hoevelaken sterk uit te startblokken kwam en in het begin domineerde met enkele kansen. Na het goede begin begon WVF beter te draaien en kreeg ook een aantal gevaarlijke momenten. Maar zoals altijd en overal weten de mannen ook vandaag te scoren. Na een mooie aanval via Jord de Groot, Jelle Bos en Joep Timmermanwas het Bos, die beheerst de bal achter de doelman schoof. Na een prima redding van Floyd gingen we met 0-1 de rust in. In de rust wisten we dat dit heel zwaar ging worden (warmte, einde seizoen, pijntjes).

De tweede helft was ook niet de beste tweede helft van de mannen, maar de eendracht overwon
WVF had het betere van het spel en kreeg ook de nodige kansen, maar een doelpunt viel er gelukkig niet. Tot het einde bleef het spannend. Wat nog nooit gebeurde in de geschiedenis van sc Hoevelaken gebeurde vandaag wel, promotie naar de 4e divisie.

Het team bestond dit seizoen uit:
Floyd Scholten, Jonah Schimmel, Daan Kleinvel, Hayke van de Bunt, Jord de Groot, Bram Sikkema, Kristian Kerkhof, Jelle Bos, Jesse van de Ham, Joep Timmerman, Ettiene Louis, Senna van Meeteren, Mylan Hak, Duco van de Heuvel, Wester Schuiteman, Pim de Boer, Dinand van de Bor, Dave van Vulpen, Rob Sprick en de technische staf, Dennis Willemsen, Martin Bouw, Frans Schimmel en Ruud Rudi Roest.

bijdrage van Martin Bouw

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen