Sacha van ’t Pad Bosch blij met WK-ticket

Foto: Bas Kaligis/ www.racexpress.nl

GENK –  Sacha van ’t Pad Bosch heeft afgelopen weekeinde goede zaken gedaan in het Benelux kampioenschap.

Bovendien behaalde de 12-jarige kartcoureur op de Belgische piste van Karting Genk één van zijn doelstellingen dit seizoen: een WK-ticket.

foto: Bas Kaligis/ www.racexpress.nl

Bij de IAME Benelux Series in Genk kwam Van ’t Pad Bosch sterk voor de dag en hij beloonde zich daarmee met een felbegeerd WK-ticket, dat later dit jaar wordt verreden in Frankrijk in Le Mans. In Parc Ferme reflecteerde hij op zijn prestaties op het Belgische circuit: “Ik mocht de finale vanaf P12 starten. Bij de start viel ik wat plekjes terug omdat het heel erg druk was. Toen reed ik gelukkig terug naar de top tien en naar de tweede positie bij de rookies. Eigenlijk was dit een leerjaar in de Junioren, maar we zijn heel rap begonnen en zijn we gewoon meteen gaan knallen. Ik ben er wel heel blij mee, maar ik denk dat er wel meer had ingezeten, soms is het niet anders. Het geeft gelukkig wel een goed gevoel. We hoopten dat ik een WK-ticket zou winnen, ik ben er blij mee dat dit is gelukt.”

Sponsors

Alleen nu Sacha een ticket heeft gewonnen voor de WK is hij naarstig op zoek naar funding. “Het WK zat niet in mijn budget meegerekend. Nu zijn we op zoek naar sponsoren die mij willen helpen naar het WK!” Mensen en bedrijven die Sacha willen ondersteunen kunnen altijd een persoonlijk bericht sturen via instagram: @sachavantpadbosch

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen