Telstar Schoonderbeek Schoolkorfbaltoernooi 2022 in 1 woord: geslaagd

Foto:

Het Telstar/Schoonderbeek schoolkorfbaltoernooi voor groep vijf tot en met acht van alle Hoevelakense basisscholen was weer een groot succes.


De voorrondes werden woensdagmiddag gespeeld met prachtig weer en de finales vonden vrijdagavond plaats. Heel leuk dat na het toernooi dit jaar weer met publiek gespeeld kon worden.

Aan het einde van de woensdag werd de Fairplaybeker uitgereikt aan Kindcentrum De Spreng omdat deze school het sportiefst had gespeeld. De beker krijgt een mooie plek in de nieuw verbouwde school.
Johannes van der Goot, medeorganisator van het toernooi: ,,We hebben gekozen voor een nieuwe opzet, omdat het toernooi voor de jongeren kinderen lang kon duren. De voorrondes vonden woensdag plaats en vrijdag werden de finales gespeeld.” Nieuw dit jaar was ook het programma Tournify waarmee de kinderen, ouders en begeleiders de uitslagen, speelschema’s en locaties heel makkelijk Online konden vinden.

De finales

Op de vrijdagavond vonden de finales wedstrijden met veel enthousiast publiek plaats en is de Schoonderbeek wisselbeker uitgedeeld aan de winnaar van groep acht.
Winnaar van groep vijf is’ t Blokhuus geworden, winnaar van groep zes is de Schimmelpenninck van der Oye en winnaar van groep zeven is De Spreng.

De winnaar van groep acht is Schimmelpenninck van der Oye geworden en zij kregen ‘De Schoonderbeek wisselbeker’, uitgereikt door Gijsbert-Jan van de Pol van Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek BV, hoofdsponsor van dit toernooi en hoofdsponsor van Korfbalvereniging Telstar. De school die de beker drie keer achter elkaar wint mag deze beker houden.
Er werd hard gestreden voor elke bal en er waren mooie acties en doelpunten te zien. Het mooie weer, de enthousiaste spelers en vrijwilligers zorgden voor een geslaagd toernooi!

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen