Bridge leren? Kom dan naar de bridgecursus voor beginners

archieffoto
archieffoto
Foto:

Voor bridge ben je nooit te oud en je hoeft er ook niet heel slim voor te zijn.

Wel is bridge een training voor je geheugen; het houdt je brein scherp. Ook op hogere leeftijd is het belangrijk dat je nieuwe dingen blijft leren.

De Nijkerkse Bridgeclub gaat samen met de Stichting Bridge Leren opnieuw een bridgecursus voor beginners verzorgen. De cursus die op 26 september start, wordt wekelijks op maandagavond in het Corlaer College in Nijkerk gegeven. Het eerste deel van de cursus bestaat uit 12 lessen en het cursusgeld bedraagt € 85,–, exclusief lesmateriaal en consumpties. Voor deze cursus kan men zich zowel als paar als alleen aanmelden.
De lessen worden met behulp van audiovisuele apparatuur, op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden.

Na enkele lessen wordt de theorie in de praktijk gebracht, want bridge leer je door het te doen. Dus je zit al na enkele lessen aan de speeltafel bridge te spelen. De lesmethode is “Start met Bridge”. Na het eerste deel van de cursus is er een vervolgcursus Start met Bridge 2. Deel 2 start in januari 2023 en is niet verplicht, maar wij adviseren iedereen om deze vervolgcursus ook te doen. Start met Bridge deel 1 en 2 bieden samen een goede basis om in de toekomst optimaal plezier te halen uit het bridgen, zowel thuis met vrienden als in clubverband.

Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij cursusleider Hetty Adolfs, telefoon 033-2451163 e-mail [email protected] of de website www.bridgeleren.nl

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen