Volg alles rondom het WK Volleybal bij Omroep Gelderland

Foto:

ARNHEM – Gelderland is binnenkort het bruisende middelpunt van één van de grootste sportevenementen ooit in Nederland, het WK Volleybal vrouwen.

Van 23 september tot en met 15 oktober worden er ruim honderd wedstrijden gespeeld in Gelredome Arnhem en het Omnisportcentrum van Apeldoorn. Miljarden kijkers wereldwijd volgen de wedstrijden live.
Van 26 september tot en met 2 oktober laat de regionale omroep op TV Gelderland en online het reilen en zeilen rondom dit evenement zien.
Buitenlandse teams uit 24 landen verblijven in tientallen Gelderse gemeenten. Nijkerk ontvangt het Tsjechische team. Dat arriveert dinsdag 20 september in het begin van de avond in het Ampt van Nijkerk

Het WK Volleybal bij Omroep Gelderland

Omroep Gelderland besteedt zowel online als op televisie uitgebreid aandacht aan het unieke evenement. Van 26 september tot en met 2 oktober is op TV Gelderland en YouTube elke dag vanaf 17.45 uur een update over het WK Volleybal te zien.

Aan bod komen het feest bij de stadions, de unieke activiteiten in de provincie, een kijkje achter de schermen van het Nederlandse team door international Myrthe Schoot, de inzet van de vele vrijwilligers, de favoriete snacks van de speelsters, het laatste nieuws rondom het toernooi met oud-international en toernooidirecteur Manon Flier en nog veel meer.

Team Nederland

Van 23 september tot en met 2 oktober strijden onze volleybaldames allereerst mee in de poulefase van het WK Volleybal. Op vrijdag 23 september nemen ze het op tegen Kenia, op zondag 25 september tegen Kameroen, op woensdag 28 september tegen Puerto Rico, op vrijdag 30 september tegen België en op zondag 2 oktober tegen Italië.

Het WK Volleybal is van 26 september tot en met 2 oktober om 17.45 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen