Zaterdag de strijd om de COVEBO Cup bij Sparta Nijkerk

Foto:

Sparta Nijkerk is komende zaterdag gastheer van de strijd om de COVEBO Cup. Op De Ebbenhorst treden teams uit de JO19-lichting van topamateurverenigingen vanaf 10.00 uur tegen elkaar in het strijdperk om de felbegeerde cup.

Na enkele jaren van afgelasting keert het traditionele toernooi terug ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft, maar bovenal voor de krachtmeting met sterke tegenstanders. Gastheer Sparta Nijkerk is bijvoorbeeld ingedeeld in de poule met asv Volewijckers, Roda’46 en Orion. In de andere poule nemen de teams van De Treffers, DVS’33, DOVO en Excelsior Maassluis het tegen elkaar op.

Kruisfinales

In de ochtend spelen de teams in de poules om zich te plaatsen voor de winnaarsronde in de middag. Vanaf 13.30 uur worden de kruisfinales voor de plaatsen 1 tot en met 4, maar ook voor de plaatsen 5 tot en met 8 gespeeld. Om 15.00 uur is de grote finale en dan zal bekend worden wie er dit jaar met de hoofdprijs vandoor gaat.

Spektakel

De wedstrijden van 20 minuten beloven veel spektakel met al het moois wat jeugdvoetbal op een hoog niveau heeft te bieden. Het door de organisatie samengestelde sterke deelnemersveld, met teams die in de hogere divisies uitkomen in de competitie, zal voor iedere toeschouwer genoeg vertier bieden na een periode van (relatieve) voetbalrust.

Het volledige programma en de uitslagen zijn te bekijken en te volgen via deze link: https://ap.lc/vHOov.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen