Zesde editie van de 2BFIT Snertloop

Archieffoto van de Snertloop van 2020
Archieffoto van de Snertloop van 2020
Foto: Arjen Gerritsma

De zesde editie van de Snertloop wordt gehouden op zaterdag 14 januari. Ook dit jaar stelt NSC Nijkerk ‘de Burcht’ beschikbaar als uitvalsbasis voor dit hardloopevenement dat georganiseerd wordt door 2BFit Sportcoaching.

Evenals voorgaande editie kunnen deelnemers kiezen voor 5 of 10 kilometer door het buitengebied van Nijkerk. Voor de kinderen wordt een kidsrun georganiseerd.

Parcoursen

De parcoursen van de WPE Advies 5 km en Ebo Van Den Bor 10 km zijn beide exact uitgemeten en voor beide afstanden is tijdsregistratie aanwezig. Deelnemers kunnen gebruikmaken van de kleedruimtes en douches van NSC en na afloop staat er voor iedere deelnemer weer een kop snert klaar.

Programma

De Kidsrun gaat om 11.30 uur van start, gevolgd door de 5 kilometer om 13.00 uur. Vijf minuten later, om 13.05 uur, gaat de 10 kilometer van start. Aansluitend worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking.

Gratis schoenen

Deelnemers maken met hun voorinschrijving kans op een gratis paar loopschoenen bij sportspeciaalzaak Van Sloten. Na-inschrijven is op de dag zelf ook nog mogelijk in de NSC-kantine. Meer informatie is te vinden op www.2bfitsportcoaching.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen