Telstar Schoonderbeek Schoolkorfbaltoernooi is begonnen

Foto:

Woensdag 11 september werd er op sportcomplex Middelaar, bij Korfbalvereniging Telstar, gekorfbald.

In de ochtend was er een clinic voor de groepen 3 en 4.

Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi werd ’s middags gespeeld door de groepen 5 tot en met 8. Deze dag werden de poulewedstrijden gespeeld, waarna de eerste twee teams per poule doorgaan naar de finaledag van vrijdag.

Bij de clinic werden verschillende leuke spelletjes gedaan, zoals tikkertje, op de korf schieten en een partijtje. De kinderen kregen na afloop een diploma mee en een flyer. Het was een groot succes en het weer was fantastisch.

De poulewedstrijden van het toernooi werden goed bezocht door publiek, zoals ouders en juffen en meesters. Ontzettend mooi om het enthousiasme en de sportiviteit van de kinderen te zien op deze prachtige dag.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag. Het mooie weer, de vele vrijwilligers en de enthousiaste spelers zorgden voor een mooi en geslaagde clinic en een goed begin van het toernooi.

Fair play beker

Aan het einde van de middag werd de fairplaybeker uitgereikt aan de school met de meest sportieve houding tijdens de wedstrijden.

Kindcentrum de Spreng mocht deze beker mee naar school nemen. Alle kinderen die meededen aan het toernooi kregen een aandenken gesponsord door Bouw- en aannemingsbedrijf Schoonderbeek mee naar huis. Een aandenken met een feestelijk tintje, omdat Korfbalvereniging dit jaar 60 jaar bestaat.

Vrijdag belooft ook een mooie en sportieve dag te worden als de teams voor de bekers strijden.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen