Twee mini-teams van Volleybalvereniging Surf kampioen

Foto:

Tijdens de laatste competitiedag van de mini’s (volleyballertjes onder de 12 jaar) zijn er twee teams uit Hoevelaken kampioen geworden.

Allereerst het team Surf mini N5–1. Dit team bestaat uit Emma Huurdeman, Lise Hoeve, Nienke Niemeijer en Fien van Veelen. De N5-1 heeft een enorme groei doorgemaakt. De eerste helft eindigden ze namelijk nog onzichtbaar in de middenmoot. De tweede helft gaven ze echter geen set weg! 12 wedstrijden werden met 2-0 gewonnen. Afgelopen zaterdag was de ontknoping. De eerste wedstrijd was tegen de nummer 2 Woudenberg. Surf zou aan 1 set genoeg hebben om de kampioensschaal te mogen ontvangen. Surf begon wat zenuwachtig, maar won overtuigend met 37-29. Woudenberg had geen antwoord op het soepele in-3-en-spelen en mooie aanvallen. De spanning was er vervolgens af dus werd de tweede set een walk-over van 33-15.

De volgende kampioen is Surf mini N4-1. Deze helden bestaan uit Nova Rakhorst, Tessa Brinkhuis, Milou van Valkengoed, Nathalja van Wilgenburg en Sara Los. Dit team wordt getraind door Arwin van Wilgenburg. Ook dit team heeft zich sterk ontwikkeld. In de eerste helft van het seioen zijn ze nog ‘slechts’ vierde geworden. Ze hebben het niet makkelijk gehad, doordat ze in een poule van 5 teams zaten, moesten ze vaak drie wedstrijden op een ochtend spelen. Dan moet je qua concentratie van goede huize komen! Ook de N4-1 begon wat gespannen tegen SSS waardoor de stand behoorlijk gelijk op liep. Surf hield echter de koppies koel en wist deze wedstrijd in de slotfase naar zich toe te trekken. De N4-1 rook het kampioensschap en lieten dit niet meer uit hun vingers glippen: SDS werd met ruime cijfers verslagen waardoor ook de N4-1 de winnaarsbokaal mocht heffen!

bijdrage van Alexander Gijsen

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen