Cher Korver opnieuw naar Paralympics

Foto:

DeVeDo speelster Cher Korver, uit Nijkerk, die ooit begonnen is bij DeVeDo en nog steeds uitkomt voor de eerste ploeg van de Ermeloërs, is voor de zevende keer geselecteerd voor de Paralympische Spelen.

Na de Paralympische Spelen van Sydney in 2000 (4e plek), Athene 2004 (7e plek), Beijing 2008 (6e plek), London 2012 (brons), Rio 2016 (brons) en Tokyo 2020 (goud) staat er in van 28 augustus tot en met 8 september de Paralympische Spelen in Parijs op de agenda.
De ploeg reist met bondscoach Gertjan van der Linden af om het Paralympisch goud te prolongeren. Op dit moment is de Nederlandse damesploeg namelijk Europees, Wereld én Paralympisch kampioen.

Naast Korver zijn vertrekkend speelsters bij DeVeDo, Julia van der Sprong en Xena Wimmenhoeve ook geselecteerd. De rest van de selectie bestaat uit Jitske Visser, Saskia Pronk, Ylonne Post, Sylvana van Hees, Ilse Arts, Lindsay Frelink, Carina de Rooij, Mariska Beijer en Bo Kramer.

In 2020 maakten we dit protret van Cher Korver

 

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen