Sparta Nijkerk naar halve finale districtbeker

HUISSEN – Sparta Nijkerk nam het zaterdagavond op de Blauwenburcht in Huissen op tegen RKHVV. De club staat momenteel vijfde in de zondaghoofdklasse en was tegenstander in de kwartfinale van de districtsbeker-Oost. Maurice van der Wilt en Harry Hamstra scoorden voor rust. Tim Muller, die deze wedstrijd als spits speelde, bepaalde de eindstand op 0-3.

De winst in de kwartfinale betekent voor komend seizoen deelname aan het KNVB-bekertoernooi. Omdat er in de kwartfinales al vier topklassers speelden (die automatisch zijn geplaatst voor de KNVB-beker) was die zekerheid er voor de Nijkerkers al eerder.

De tegenstander in de halve finale, die dan op bezoek komt op de Ebbenhorst, wordt bepaald in de wedstrijd VVOG-HHC Hardenberg, welke op 18 april wordt gespeeld.

Bron: omroepN

Foto’s: Marjet Ruitenbeek