Overtuigende zege NSC bij AZSV

AALTEN – NSC heeft in Aalten bij AZSV drie punten bijgeschreven. Na een kwartier spelen scoorde Richard van Schooten voor de Nijkerkers de 0-1. Voor rust nog vergrootte het elftal van trainer Jerry Cooke via Ridouan Tabaouni de marge naar 0-2. In de absolute slotfase scoorde Sercan Ozturk de 0-3. Koploper SDV Barneveld had het lastig tegen FC Zutphen. De thuisploeg stond na 12 minuten al op 2-0 voorsprong. De Barnevelders kwamen nog wel terug tot 2-2, maar speelden daarna met 10 man verder na een tweede gele kaart voor van de Kamp. Zutphen scoort in de laatste minuten de winnende treffer, 3-2. DTS Ede, dat won bij d’Olde Veste (1-2), is nu de nieuwe koploper. Het verschil tussen NSC en DTS is, met nog vier speelronden te gaan, vijf punten.

Bron: omroepN