Sparta Nijkerk strafschopt zich verder de beker in: Nice

NIJKERK – door WHC uit Wezep in een strafschoppenserie te verslaan (5-4), nadat het duel in de reguliere speeltijd in 2-2 eindigde. Maurice van der Wilt profiteerde in de 25e minuut van een te korte terugspeelbal van WHC en zette de Nijkerkers op voorsprong. Tien minuten later kwamen de gasten langszij: 1-1. Na een prachtige pass van Karim Elkaddouri omspeelde Thomas Vossebelt voor rust de WHC-doelman: 2-1. In de tweede helft kwam WHC beter in de wedstrijd, dat resulteerde in de verdiende gelijkmaker: 2-2. Nadat beide ploegen na de reguliere speeltijd hun eerste penalty misten, stopte Kevin Rijnvis bij 4-4 de inzet van WHC. Stefan Fredriksen besliste daarna de wedstrijd: 5-4.

Bron: OmroepN

foto’s: Marjet van Ruitenbeek