Succesvol weekend voor Atleten AVN

UTRECHT/NIJKERK – Afgelopen zaterdag was de eerste indoor atletiek wedstrijd te Utrecht van het winterseizoen. De AVN was met maar liefst 34 atleetjes naar de wedstrijd vertrokken. Junior Thijs Beentjes haalde 2x een 3e plaats. Als eerste verbeterde hij zijn PR bij het hoogspringen naar 1.30 meter en daarna bij het kogelstoten, zijn laatste worp bracht hem met 7meter22 tot een mooie medaille!

’s Morgens behaalde pupil Jetske Meijer in haar categorie met sprint, ver en speer een derde plaats. Pupil Aniek de Witt haalde een prachtige 4e plaats. De overige atleten hebben prima gepresteerd met heel veel persoonlijke records.

En zondag was de eerste BAV wintercup crosswedstrijd te Baarn.

Tijdens deze cross over 1,8 km bij de meisjes 10-11 jaar liep Bente Wagenveld al gauw voorin en tijdens de 2e ronde in het bos liep ze naar voren en eindigde in een sterk deelnemersveld op een 1e plaats.

Haar zus Brynn Wagenveld behaalde een prachtige 3e plaats, zeker knap omdat ze lange tijd geblesseerd is geweest. Kortom een mooi succesvol weekend voor AVN, uitslagen en verslag www.avnijkerk.nl