NSC naar tweede plek

KAMPEN – NSC speelde in de eerste helft met goed combinatievoetbal de verdediging van Go- Ahead helemaal zoek. Na verkeerd uitverdedigen in de 18de minuut van Go-Ahead kwam Ozturk in balbezit en stuurde met een mooie pass van Schooten weg, die schoot de 0-1 op het scorebord. NSC leek meteen door te drukken, maar Ozturk ,van Schooten en Kalai misten meerdere kansen. Na een half uur werd het 1-1 door onvoldoende wegwerken door Timmer, waardoor Tmmerman de bal kon inschieten. Even later schoot Kalai recht op de keeper en die blunderde: 1-2.

Met twee wissels en lange halen en snel thuis voetbal probeerde Go- Ahead na de rust weer terug in de wedstrijd te komen, maar doelman Timmer verhinderde dat. In de 65ste minuut kwam na een mooie pass van Kalai de bal bij van Schooten die twee verdedigers eruit liep en beheerst de 1-3 binnen kon schieten. Daarmee was het geloof bij Go- Ahead in een goed resultaat vervlogen en ging NSC aan het doelgemiddelde werken. Ozturk kon de1-4 aantekenen. Het eindresultaat nam Van Schooten voor zijn rekening. Hij brak uit, schoot eerst op de paal, maar in de rebound deed hij het beter: 1-5.