NIJKERK – Sparta Nijkerk kon zaterdag na de overwinning op DOVO weer eens drie punten bijschrijven. Het elftal van trainer Philip den Haan besliste het eenzijdige duel met vier treffers: 4-0.

Geoffrey Galate opende na 12 minuten de score vanuit een vrije trap. Saddy de Koning bestrafte even later een fout van de doelman van DOVO, hij scoorde uit de rebound. Maurice van der Wilt was zowel voor als na rust trefzeker, hij bepaalde de eindstand op 4-0. DOVO wist hier helemaal niets tegen in te brengen.

Sparta Nijkerk klimt door de zege naar de achtste plaats in de hoofdklasse A. De Nijkerkers moeten zich opmaken voor de krachtmeting met Young Boys in Haarlem volgende week.

bron: omroepN

De vier goals werden door Marjet van Ruitenbeek zo gefotografeerd.