NSC’er Van Schooten op schot tegen AZSV

NIJKERK – NSC heeft zaterdagmiddag het Aaltense AZSV met 4-2 verslagen. Richard van Schooten opende na twaalf minuten de score voor de Nijkerkers. In het vervolg van de eerste helft had het elftal van trainer Jerry Cooke de grootst mogelijke moeite spits Badre Rharsisse te bedwingen. Hij speelde Sven Spekking aan die na een kwart wedstrijd de gelijkmaker optekende. Daarna maakte Rharsisse zelf in de dertigste minuut de 1-2.

In de rebound na een hoekschop schoot Van Schooten na rust de gelijkmaker binnen: 2-2. Daarna controleerde NSC op alle fronten het duel. Sercan Özturk scoorde in de 64e minuut via de onderkant van de lat: 3-2. Een moegestreden Richard van Schooten, die op het punt stond gewisseld te worden, maakte de winst compleet: 4-2.

bron: omroepN