De zaalvoetballers van ZVV Sparta/De Laak speelden hun tweede thuiswedstrijd tegen Gonemo/Redox niet goed genoeg. Eindstand 2-3

De Nijkerkers hebben afgelopen vrijdag een onnodige nederlaag geleden. In Sporthal Corlaer was Gonemo/Redox uit Winterswijk met 2-3 te sterk. De thuisploeg nam in de eerste helft een 2-0 voorsprong door twee doelpunten van Simon Kastelein. Nog voor rust trokken de bezoekers de stand weer op een 2-2 gelijke hoogte.
In de tweede helft waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar en bleef de tussenstand lang op 2-2 staan. Acht minuten voor tijd wisten Gonemo/Redox toch op voorsprong te komen na onnodig balverlies aan Nijkerkse zijde. ZVV Sparta/De Laak kreeg daarna nog diverse kansen, maar de 3-3 en een verdiend punt bleven uit, waardoor het Nijkerkse gezelschap na 3 wedstrijden de laatste plaats bezet in de Topklasse E.